De Kunstwaard

Barconcerten @ ‘t Schaapstuk

Vzw NCP organiseert vanaf september 2023 maandelijks een concert in ‘t Schaapstuk te Zomergem. Het concert gaat telkens door op een vrijdag en start altijd om 20u30!


Wil je een ticket? Stuur een mailtje met je naam en hoeveel tickets je wenst naar studioncp@telenet.be en betaal de tickets op rekening BE19 8909 9423 8412 van vzw NCP. De tickets zullen klaar liggen aan de kassa!

Let op: De concerten starten telkens om 20u30!


Peter en de Vos @ De Kunstwaard 15/12 om 20u30

“De muziek is aanstekelijk, jazzy, alsof het zich van het tijdsgewricht niet aan wil trekken, over de grenzen van de tijd wil reiken. Dat lukt al, maar het zijn toch vooral de teksten die opvallend zijn. Op het eerste gehoor klinkt het allemaal heel lieflijk, maar als je goed luistert dan hoor je toch wel iets anders, rauwe randjes om de woorden, zinnen die teleurstelling over het leven verraden en die het ook moeilijk maken om weer een nieuwe liefde te beginnen, om weer iemand te kunnen vertrouwen. Het is levensjazz.” – Frits Spits

Deuren: 20u
Start concert: 20u30  

Locatie: ‘t Schaapstuk,  Luitenant Dobbelaerestraat 14 C – 9930 LievegemSteun ons en koop deze leuke t-shirt


Abonneer je hier onze mailinglijst als je kans wil maken op een duoticket én geen enkel concertje wil missen!

Blijf op de hoogte van concerten bij De Kunstwaard
* verplichte info

Voorbij:

Puntjudith @ De Kunstwaard 15/09

Puntjudith maakt expressieve, Nederlandstalige elektronische popmuziek. Met rauwe sounds, zware beats en pulserende bassen creëert ze een energieke liveperformance en zingt ze over zowel persoonlijke als existentiële thema’s. Ze mixt film, dans, mode en muziek en werkt samen met een groot team van jonge creatieven om een immersieve visuele wereld te bouwen rond haar alternatieve indie-pop tracks.

Haar debuut EP Snelweg (2021) werd gedraaid op verschillende radiostations in België (Radio 1, StuBru) en Nederland (3voor12, Kink). Ze toerde als OOR talent 2021 met Popronde door Nederland en stond in het voorprogramma van artiesten als Weval en Aafke Romeijn. 

Ze beet de spits af in Zomergem voor De Kunstwaard en deed dat met verve. Wie kwam en haar zag werd door haar overwonnen. Ze heeft er een nieuwe schare Zomergemse fans bij! We kijken er naar uit om haar binnen afzienbare tijd opnieuw te kunnen uitnodigen voor een groter publiek… wie weet, misschien wel voor een zomers Kunstwaard-festival?


Foto credits: Nosh Neneh