NCP Zang

Zang op woensdag

Zang op woensdag gaat door in Zomergem in de Boltent in ’t Schaapstuk (Luitenant Dobbelaerestraat 14 C, 9930 Lievegem, ingang aan de zijkant van het gebouw, kant Hofbouwstraat).

Dit is een workshop die drie keer per jaar door gaat en telkens na 10 à 12 lessen afgesloten wordt met een toonmoment voor publiek. De lessen lopen van 19u30 tot 22u met een korte pauze halverwege.

Vierstemmige arrangementen van hits van de laatste 60 jaar komen aan bod. Songs van Queen, The Beatles, Crosby Stills Nash and Young en talloze andere tijdloze grootheden worden herwerkt, waarbij soms zelfs de gitaarsolo’s worden gezongen.

De eerste les kun je volgen als gratis proefles, dus twijfel niet langer en kom gewoon ervaren hoe zalig samen zingen kan zijn. Na de eerste les beslis je of je wenst in te schrijven of niet.

Prijs = 15 euro per les maar je schrijft in voor een reeks.

Prijsvoorbeeld:
Reeks van 10 lessen + een toonmoment: 150 euro pp.

Voor een reeks van 12 lessen + een toonmoment: 180 euro pp.

Inschrijving is definitief na betaling van de reeks op BE19 8909 9423 8412 op naam van vzw NCP met vermelding van je naam. Graag mailadres laten weten aan peter@studioncp.com

LET OP: als de trap aan de ingang van de zaal een probleem oplevert, gelieve dan een seintje te geven voor de eerste les, dan doen we de deur aan de achterkant van het gebouw ook open. Langs daar is de zaal rolstoeltoegankelijk. Ook de toiletten zijn rolstoeltoegankelijk.

Zang op donderdag

Zang op donderdag is een workshop met een tweetal toonmomenten per jaar. Vierstemmige arrangementen van hits van de laatste 60 jaar komen aan bod. Songs van Queen, The Beatles, Crosby Stills Nash and Young en talloze andere tijdloze grootheden worden herwerkt, waarbij soms zelfs de gitaarsolo’s worden gezongen.

Het maximum aantal deelnemers aan deze workshop is 16. Bel om te kijken of er een plaats vrij is.

Vocal coaching

NCP werkt samen met vzw Stemstreken. Deze vzw bestaat uit een team van zangcoaches en logopedisten. Na een eerste intake sessie  wordt in gezamenlijk overleg bepaald welke coach u het beste verder kan helpen.

Inschrijven of informatie vragen:

Bel 0486/797.726 of mail peter@studioncp.com of studioncp@telenet.be