NCP Zang

Zang op woensdag

Zang op woensdag gaat door in Zomergem. Dit is een workshop die drie keer per jaar door gaat en telkens na 10 à 12 lessen afgesloten wordt met een toonmoment voor publiek.

Vierstemmige arrangementen van hits van de laatste 60 jaar komen aan bod. Songs van Queen, The Beatles, Crosby Stills Nash and Young en talloze andere tijdloze grootheden worden herwerkt, waarbij soms zelfs de gitaarsolo’s worden gezongen.

Prijs = 15 euro per les maar je schrijft in voor een reeks.

Prijsvoorbeeld:
Reeks van 10 lessen + een toonmoment: 150 euro pp.

Voor een reeks van 12 lessen + een toonmoment: 180 euro pp.

Inschrijving is definitief na betaling van de reeks op BE19 8909 9423 8412 op naam van vzw NCP met vermelding van je naam. Graag mailadres laten weten aan peter@studioncp.com

Zang op donderdag

Zang op donderdag is een workshop met een tweetal toonmomenten per jaar. Vierstemmige arrangementen van hits van de laatste 60 jaar komen aan bod. Songs van Queen, The Beatles, Crosby Stills Nash and Young en talloze andere tijdloze grootheden worden herwerkt, waarbij soms zelfs de gitaarsolo’s worden gezongen.

Het maximum aantal deelnemers aan deze workshop is 16. Bel om te kijken of er een plaats vrij is.

Vocal coaching

NCP werkt samen met vzw Stemstreken. Deze vzw bestaat uit een team van zangcoaches en logopedisten. Na een eerste intake sessie  wordt in gezamenlijk overleg bepaald welke coach u het beste verder kan helpen.

Bohemian Rhapsody

Enkele jaren terug schreef ik een volledig a capella arrangement voor de song Bohemian Rhapsody.  Ik zou dit graag uitvoeren met een ploeg van ervaren zangers/ zangeressen, maar alweer besliste de corona pandemie er anders over. Ooit ga ik opnieuw een oproep doen, en dit knettergekke arrangement van de beste popsong aller tijden uitvoeren en ook opnemen. Just for the fun of doing it.

Inschrijven of informatie vragen:

Bel 0486/797.726 of mail peter@studioncp.com of studioncp@telenet.be